Mera sreće

Pruži sebi najbolje,
jer najbolje zaslužuješ

Mera sreće je platforma na kojoj ćeš pronaći savete za brzo i lako oblikovanje tela, vežbajući sa Sanjom Marinković, a istovremeno se možeš priključiti i prvom onlajn kursu šminkanja by Dušan Lazić.
Programe možeš pratiti bilo gde, bilo kada, na mobilnom telefonu, tabletu ili kompjuteru.
Uči od najboljih

Uključi se I ti

Kako funkcioniše

Iz udobnosti doma do željenog izgleda

Video trening

Registracijom dobijaš pristup ličnom profilu i fitness, odnosno makeup treningu u video formatu koji će ti omogućiti da vežbaš sa Sanjom ili/i šminkaš sa Lazom.

Pristup 24/7

Pristup velikom broju video treninga i vodiča uz pomoć kojih ćeš brzo i lako oblikovati svoje telo ili/i naučiti tajne šminkanja.

Zajednica

Sve vreme ćeš moći da postavljaš pitanja Sanji, Lazi kao i drugim polaznicima i na taj ćete način razmenjivati iskustva i rezultate.

Uključi se i ti

Koji su koraci?

  • Registruješ se i naručiš fitness ili/i makeup trening.
  • Na profilu imaš pristup trenizima, možeš ih pohađati bilo kada i bilo gde, preko svih uređaja.
  • Možeš kroz formu Chata pisati Sanji i Lazi i savetovati se sa njima što se tiče treninga, kao i sa ostalim polaznicima preko Foruma.

Uključi se i postani najbolja verzija sebe!

Prijavi se ovde

Zašto #merasrece?

Upoznaj sebe

Mera sreće je platforma koja za cilj ima da sebi pružiš najbolje tako što ćeš učiti od najboljih u svom poslu.

Iskoristi vreme i posveti se sebi.

Fitness trening by Sanja Marinković i makeup trening by Dušan Lazić su prvi u nizu onih koji te čekaju na platformi. Cilj nam je da svoje vreme maksimizuješ tako što ćeš iz udobnosti svoga doma ovladati znanjima, tajnama i veštinama koje će te dovesti do savršenog izgleda. Nije teško i nije naporno, jer sada imaš jedinstvenu priliku da otkriješ kako to rade osobe koje su najbolje u svom poslu.

Ukoliko imaš bilo kakva pitanja, Sanja i Laza će ti odgovoriti i dati savete kako da najefikasnije i najjednostavnije dođeš do željenih rezultata.

Uključi se i ti

Tajna je u onima koji su najbolji u svom poslu

Duzan Lazić Laza makeup trening i celokupno šminkanje predstavlja na jednostavan, ali efikasan način. Pokazuje vam da je zaista moguće našminkati se za 10 minuta i da je sasvim normalno da žena ima i pore i bore, jer one su predivna mapa njenog celog života vidljiva na njenom licu.

Učite od najboljih.

  • Specijalna cena samo za prvih 100 prijavljenih! Iskoristi prililiku i počni za svojim trenizima ODMAH
Duzan Lazić

Želite svoje pravo da izgledate drugačije. I imate pravo na to.

Zašto je važno da ulažete u sebe?

Odgovori su sledeći:

Želim da sijam

Želim da inspirišem

Želim da podstičem

Želim da dokažem

Želim da mogu sve

Želim najbolje od sebe

Želim najbolje u sebi

Želim Novu Ja.

... i mnogo više
Da li ste se pronašli u nekom od odgovora?

Ako jeste to je dobro, ako jeste znači da želite da postanete najbolja verzija sebe, a profesionalci u svom poslu će vam u tome pomoći. Budite teo tima koji pravi najbolje verzije sebe! Niste sami! Čekamo vas.

Uključi se i ti

Drugi o nama

Ne postoji nijedna pilula koja, kao vežbanje, u isto vreme "smanjuje krvni pritisak, holesterol, šećer u krvi, poboljšava raspoloženje, smanjuje anksioznost i depresiju". Meni je fizička aktivnost uvek popravljala raspoloženje, bila sam kreativnije, vrednije, lepša i bolje, i sebi i drugima. Samo 20 minuta dnevno je dovoljno.

Anabela

Žene koje odustanu od sebe su mrtve žene, ma koliko godina imale. Žene koje ne odustaju jesu žene borci u svakom smislu te reči. Vežbanje treba da postane način života, jer samo onda kada se dobro osećate u svojoj koži, zadovoljni sobom, privlačite ljude koji bezrezervno izražavaju divljenje i podstičete ih da krenu putem ljubavi (pre svega prema sebi) kojim se inače ređe ide.

Lidija

Uči od najboljih!